info@swordsecurity.ba

Evo kako da reaguješ na hitne situacije, a mi dolazimo u pomoć!

Panic taster ili protivprepadni alarm je mali ali moćan uređaj koji omogućava korisnicima da u slučaju hitnosti, poput upada, medicinske krize ili bilo kakve sigurnosne prijetnje, brzo i diskretno obavijeste sigurnosne službe.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Tehnička zaštita | Panic taster

PANIC TASTER

Panic taster je obično smješten na lako dostupnim, ali skrivenim mjestima unutar objekta, omogućavajući korisnicima da brzo aktiviraju alarm bez privlačenja pažnje. Kada se pritisne, taster automatski obavještava naš nadzorni centar ili lokalne hitne službe, osiguravajući brz odgovor.

PANIC TASTER

panic-taster

POSLOVNI OBJEKTI - BANKE

Panic tasteri u banci obično su diskretno postavljeni na strateškim lokacijama, kao što su blagajnički pultovi, kancelarije menadžera ili druga ključna područja. Ovo omogućava zaposlenicima da brzo i nenametljivo aktiviraju alarm u slučaju pokušaja pljačke, ugrožavanja sigurnosti ili bilo kakve druge hitne situacije.

Kada se panic taster pritisne, signal se automatski šalje nadzornom centru Sword Security ili direktno lokalnim hitnim službama. Ovo osigurava da se hitne službe odmah obavijeste o incidentu, čime se smanjuje vrijeme odgovora.

MEDICINSKA KRIZA

Panic tasteri omogućavaju korisnicima da u slučaju medicinske krize, poput srčanog udara, nesvjestice ili drugih hitnih zdravstvenih stanja, brzo obavijeste hitne službe ili medicinsko osoblje. Jednostavnim pritiskom na dugme, signal se šalje direktno nadzornom centru ili hitnim medicinskim službama.

panic-taster

Nudimo obuku i podršku za korištenje sistema 'panic taster', kako bi se osiguralo da svi korisnici razumiju kako i kada koristiti ovu uslugu za maksimalnu sigurnost.

Panic taster je hitni alarmni sistem koji omogućava korisnicima da brzo i diskretno obavijeste hitne službe u slučaju medicinskih kriza. Aktivira se pritiskom na dugme, koje šalje signal nadzornom centru ili direktno hitnim službama.

Panic tasteri se obično postavljaju na lako dostupnim mjestima unutar objekta, kao što su kancelarije, recepcije, učionice ili javni prostori, omogućavajući brz pristup u hitnim situacijama.

Panic tasteri su dizajnirani da budu otporni na slučajno aktiviranje, često smješteni na mjestima koja su dostupna, ali zaštićena od slučajnog pritiska.

Panic tasteri pružaju dodatnu sigurnost i mir u hitnim situacijama, omogućavajući brz odgovor i potencijalno spašavanje života u slučaju medicinskih kriza.

Nakon aktiviranja, signal se šalje nadzornom centru ili direktno hitnim službama, koji potom provode odgovarajuće protokole za odgovor na medicinsku krizu.

Da, pružamo obuku za zaposlenike i korisnike objekta o pravilnom korištenju panic tastera i postupcima u hitnim situacijama.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba