info@swordsecurity.ba

Želite imati potpunu kontrolu i bezbjednost? Nudimo sisteme kontrole pristupa, kao i najam zaštitne ograde, ugradnju perimetrijskih ograda kao i metal-detektorskih vrata!

Kontrola pristupa je osmišljena da daje sigurnost vašeg poslovnog ili privatnog prostora. Naša rješenja za kontrolu pristupa koriste najnovije tehnologije, uključujući biometrijske skenere, sisteme zasnovane na karticama, te napredne softverske platforme, kako bi se osiguralo da samo ovlašteni pojedinci imaju pristup vašim objektima.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Tehnička zaštita | Kontrola pristupa

KONTROLA PRISTUPA

Kontrola pristupa koju nudi Sword Security koristi napredne biometrijske i kartične tehnologije kako bi osigurala da samo ovlašteni pojedinci imaju pristup vašim objektima i prostorijama, pružajući tako vrhunsku sigurnost i zaštitu.

SISTEM KONTROLE PRISTUPA

Integrisani softverski sistemi omogućavaju detaljno praćenje i upravljanje pristupom, čime se povećava sigurnost i efikasnost operacija unutar vaših prostora.

01

POVEĆANA SIGURNOST

Sprječava neautorizovani pristup objektima, štiteći zaposlenike, posjetitelje i imovinu od potencijalnih sigurnosnih prijetnji.

02

CENTRALIZOVANO UPRAVLJANJE

Omogućuje jednostavno upravljanje pristupom za sve zaposlenike i posjetitelje kroz centralizirani sistem, poboljšavajući organizaciju i kontrolu.

03

PRILAGODLJIVOST

Sistemi se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i zahtjevima objekta, što omogućava fleksibilnu zaštitu različitih prostora i nivoa sigurnosti. 

04

SMANJENJE RIZIKA OD INTERNIH PRIJETNJI

Kontrola pristupa ograničava pristup osjetljivim područjima, čime se smanjuje rizik od internih prijetnji i zloupotrebe.

05

SMANJENJE TROŠKOVA

Smanjuje potrebu za zaštitarima i smanjuje ukupne troškove sigurnosti kroz automatizaciju i efikasnije operacije.

Kontrola pristupa u ovisnosti od Vaših potreba može se implementirati sistemom kartičnog, biometrijskog pristupa kao i pomoću dodjeljene šifre za ulazak.

KONTROLA PRISTUPA KARTICOM

Pristup određenim prostorima uz pomoć identifikacijskih kartica, pružajući jednostavnu razinu sigurnosti.

KONTROLA PRISTUPA BIOMETRIJSKI

Pristup određenim prostorima uz pomoć otisaka prsta, pružajući visoku razinu sigurnosti.

KONTROLA PRISTUPA LOZINKOM

Pristup određenim prostorima uz pomoć dodjeljene lozinke za ulazak, pružajući visoku razinu sigurnosti.

POGLEDAJTE JOŠ

KONTROLA PRISTUPA

Sword Security agencija pored integracije sistema za kontrolu pristupa nudi i ugradnju perimetrijske ograde, vrši najam zaštitnih ograda kao i ugradnju metal detektorskih vrata.

kontrola-pristupa

ZAŠTITNA OGRADA

Iznajmljujemo zaštitnu ogradu pogodnu za sve vrste manifestacija. 

kontrola-pristupa

PERIMETRIJSKA OGRADA

Ugrađujemo perimetrijsku zaštitu na mjestima gdje je to potrebno! Zaštita kakvu trebate.

kontrola-pristupa

Metal-detektorska vrata su sistem koji se koristi na svim ulaznim i izlaznim kontrolnim tačkama.

XRAY SKENERI

X-ray skeneri omogućavaju temeljitu provjeru svih ulaznih i izlaznih predmeta na vašem objektu.

Naša usluga kontrole pristupa uključuje instalaciju i održavanje naprednih biometrijskih i kartičnih sistema koji regulišu i nadziru ulaz i izlaz iz vašeg objekta, osiguravajući da samo ovlaštene osobe imaju pristup.

Kartični sistem kontrole pristupa koristi elektroničke identifikacijske kartice koje zaposlenici ili posjetitelji koriste za pristupanje objektu. Sistem čita informacije s kartice i omogućava ili odbija pristup temeljem unaprijed definiranih dozvola.

Biometrijska kontrola pristupa koristi jedinstvene fizičke karakteristike osobe, poput otiska prsta ili skeniranja lica, kako bi omogućila pristup. Ovo je visoko siguran način kontrole pristupa jer su biometrijski podaci jedinstveni za svaku osobu.

Da, naši sistemi kontrole pristupa mogu se integrirati s drugim sigurnosnim sistemima, uključujući videonadzor i alarmne sisteme, kako bi se stvorio sveobuhvatan sigurnosni sistem.

Upravljanje sistemom kontrole pristupa je jednostavno i intuitivno, a mi pružamo obuku i podršku kako bi se osiguralo da naši klijenti mogu efikasno upravljati sistemom.

Da, naš sistem omogućava prilagođavanje različitih razina pristupa za različite korisnike ili grupe korisnika, čime se osigurava da svaka osoba ima pristup samo onim područjima koja su relevantna za njezine radne zadatke.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba