info@swordsecurity.ba

Početna | Fizička zaštita

Potrebne su Vam usluge Fizičke Zaštite?

Potrebne su Vam Usluge ZaštitaraUsluge TjelohraniteljaUsluge Obezbjeđenja Javnih OkupljanjaUsluge Mobilne Intervencije?

Fizička zaštita agencije SWORD Security nije samo usluga; to je naš način da brinemo o vašoj sigurnosti kao da je naša vlastita. ODABERI JEDNU OD NAŠIH USLUGA!

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva

Sigurnost

Fizička zaštita koja garantuje sigurnost!

Iskustvo

Sa preko 26 godina iskustva!

Isplativost

Najpristupačniji smo među konkurencijom, i opravdavamo kvalitet za uložen novac!

Fleksibilnost

Spremni smo se maksimalno prilagoditi našem klijentu!

FIZIČKA ZAŠTITA

Fizička zaštita na najvišem nivou je ono što Sword Security pruža, koristeći najnovije sigurnosne tehnologije i metode. Naša misija je da osiguramo da se svi naši klijenti osjećaju sigurno i zaštićeno, uz pouzdanost i profesionalnost našeg tima koji je posvećen vašoj sigurnosti.

Sword Security već 26 godina uspješno pruža usluge fizičke zaštite, bilo da su to usluge zaštitara, tjelohranitelja, obezbjeđenje javnih okupljanja, mobilna intervencija, transport novca, vrijednosnih papira i dragocjenosti!

SWORD VAŠ NAJBOLJI PRIJATELJ!

Ukoliko niste sigurni koji vid zaštite bi najbolje odgovarao Vama ili Vašoj kompaniji, slobodno nam se javite. Konsultacije i savjete NE NAPLAĆUJEMO!

Naša usluga fizičke zaštite uključuje profesionalno osiguranje objekata, lica i događaja. Koristimo najnovije sigurnosne tehnologije i metode, a naši zaštitari su visoko obučeni da pružaju najviši nivo zaštite.

Sword Security može zaštititi širok spektar objekata, uključujući komercijalne i stambene zgrade, poslovne komplekse, obrazovne ustanove, medicinske objekte, maloprodajne prostore i javne ustanove. Također, specijalizirani smo u osiguranju objekata u izgradnji, pružajući zaštitu za gradilišta i građevinsku opremu.

Pored osnovnih zakonskih obaveza i standarda naše osoblje prolazi i kroz rigoroznu obuku koja uključuje fizičku pripremu, taktike bliske zaštite i sl.

U Sword Security vjerujemo u prilagođeni pristup, stoga svakom klijentu pristupamo individualno, analiziramo njihove specifične potrebe i razvijamo prilagođene planove zaštite koji odgovaraju njihovim zahtjevima.

Da, nudimo usluge fizičke zaštite za različite vrste događaja, uključujući korporativne skupove, javne događaje, privatne zabave, svadbe, sajmove i skupove.

Efikasnost naših usluga osiguravamo stalnim nadzorom, redovnom obukom osoblja, korištenjem napredne tehnologije i brzim odgovorom na svaku potencijalnu prijetnju ili izvanrednu situaciju.

Garantujemo sigurnost rukovanja o povjerljivim informacijama.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba