info@swordsecurity.ba

Ugradnja alarma nikada nije bila lakša i jeftinija! Zaštitite svoju imovinu dok još nije kasno.

Naše ekipe su uvijek u pripravnosti, a vršimo i 24/7 nadzor, tako da bez brige možete na put ili da budete mirni i sigurni da je vaš poslovni ili privatni objekat osiguran!

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Tehnička zaštita | Alarmni sistemi

ALARMNI SISTEMI

Alarmni sistemi, jednom kada su instalirani, biće povezani s našim nadzornim operativnim centrom. Posebno obučeni operateri brzo reaguju na svaku dojavu alarma, a naša interventna ekipa, sastavljena od iskusnih zaštitara, odmah izlazi na teren kako bi zaštitila vaš objekt i efikasno riješila svaku situaciju.

KORISTIMO NAJSAVREMENIJU OPREMU!

Sword Security koristi najsavremeniju opremu u svijetu sigurnosti. Naš arsenal obuhvata napredne alarmne sisteme s visokosofisticiranim senzorima pokreta, integriranim video nadzorom i inteligentnim analitičkim softverom koji omogućava brzu identifikaciju i reagovanje na sigurnosne prijetnje.

UGRADNJA ALARMA

Ugradnja alarmnih sistema više nije luksuz! Obezbjedite svoju imovinu po prihvatljivoj cijeni i ne razmišljajte svaki put kada odete iz kuće ili poslovnog objekta. Mi se brinemo za to!

01

PREVENTIVNI FAKTOR

Alarmni sistemi djeluju kao snažan odvraćajući faktor za potencijalne provalnike.

02

NEPREKIDNI NADZOR

Pružamo 24/7 nadzor vaše imovine, osiguravajući stalnu zaštitu.

03

TRENUTNA REAKACIJA NA ALARM

U slučaju aktivacije alarma, sustav odmah obavještava nadzorni centar, omogućavajući brzu reakciju na potencijalne sigurnosne prijetnje.

04

POVEĆANJE SIGURNOSTI I MIR

Ugradnja alarmnog sistema pruža veći osjećaj sigurnosti i mira, znajući da je vaš dom ili poslovni prostor adekvatno zaštićen.

05

PRILAGOĐAVANJE POTREBAMA

Moderni alarmni sistemi mogu se prilagoditi prema specifičnim potrebama i zahtjevima vašeg prostora, nudeći fleksibilna sigurnosna rješenja.

06

INTEGRACIJA SA OSTALIM SIGURNOSNIM SISTEMIMA

Alarmni sistemi se često mogu integrirati s drugim sigurnosnim tehnologijama, kao što su video nadzor i kontrola pristupa, za sveobuhvatnu sigurnost.

Sword Security osigurava i vrši ugradnu alarmnih sistema na objektima pravnih i fizičkih lica već 26 godina, bilo to da su domovi, hoteli, javne ustanove, poslovni centri, banke i dr.

Sword alarmni sistemi koriste najsavremeniju tehnologiju detekcije. Alarm se aktivira u slučaju detekcije bilo kakve neobične aktivnosti.

Da, svaki naš alarmni sistem može se prilagoditi da odgovara specifičnim sigurnosnim potrebama i zahtjevima vašeg objekta, što uključuje odabir odgovarajućih senzora i postavki.

Naši alarmni sistemi su povezani s nadzornim operativnim centrom koji omogućava stalno nadgledanje.

U slučaju aktiviranja alarma, naš nadzorni centar odmah  šalje interventnu ekipu na lokaciju kako bi brzo reagovali na situaciju.

Cijena instalacije i održavanja ovisi o veličini i složenosti vašeg objekta, kao i o specifičnim sigurnosnim komponentama koje odaberete. Nudimo personalizirane ponude kako bismo zadovoljili vaše potrebe i budžet.

Garantujemo sigurnost rukovanja o povjerljivim informacijama.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba