info@swordsecurity.ba

Sword Security nudi visoko sofisticirane i pouzdane protivpožarne sisteme, ključne za otkrivanje požara u početnoj fazi i spašavanje života, imovine te očuvanje kontinuiteta poslovanja.

Protivpožarni sistemi koje Sword Security nudi biće precizno prilagođeni specifičnostima vašeg prostora i strateški raspoređeni kako bi osigurali najučinkovitiju detekciju i rani odgovor na bilo kakve potencijalne požarne opasnosti.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Tehnička zaštita | Protivpožarni sistemi

PROTIVPOŽARNI SISTEMI

Protivpožarni sistemi koje implementira Sword Security su dizajnirani s fokusom na pouzdanost i preciznost u svim uslovima, svjesni važnosti smanjenja lažnih alarma koji mogu negativno uticati na vaše poslovne procese i izazvati nepovjerenje u sistem.

PROTIVPOŽARNI SISTEMI

protivpožarni-sistemi

PRILAGOĐENA RJEŠENJA ZA PROTIVPOŽARNI SISTEM

Razumijemo da svaki objekt ima svoje specifične potrebe kad je riječ o vatrodojavi. Naš pristup uključuje detaljno projektovanje i implementaciju sistema vatrodojave, prilagođenog različitim vrstama objekata i okruženjima. Naši iskusni inžinjeri koriste napredne tehnologije poput optičkog kabelskog detektiranja za posebno osjetljiva područja poput tunela i skladišta, aspiracijskih sistema za visoka skladišta i kulturnu baštinu, te posebnih rješenja za eksplozivna ili sterilna okruženja.

BRZA I EFIKASNA REAKCIJA NA ALARME

U slučaju aktivacije alarma, naši operateri u nadzornom centru brzo identificiraju izvor alarma i verifikuju situaciju koristeći kamere za nadzor. Poduzimaju se sve potrebne radnje kako bi se šteta svela na minimum, uključujući slanje interventnih ekipa na mjesto događaja i, ako je potrebno, obavijest vatrogasnim službama.

protivpožarni-sistemi

Sword Security se posvećuje pružanju naprednih i prilagodljivih rješenja u području vatrodojave, osiguravajući da vaš objekt ima najvišu razinu zaštite od požara i pratećih rizika.

Naša usluga uključuje prilagođavanje, instalaciju i održavanje protivpožarnih sistema, uključujući detektore dima, topline i plamena, kao i sisteme za gašenje požara, prilagođene specifičnostima vašeg objekta.

Naš stručni tim provodi detaljnu analizu vašeg prostora kako bi identificirali ključna područja rizika od požara, a zatim prilagođavaju i raspoređuju detektore i opremu za gašenje kako bi osigurali najučinkovitiju zaštitu.

Protivpožarni sistemi detektuju požar kroz senzore dima, topline ili plamena, te automatski aktiviraju alarme i sustave za gašenje požara kako bi se brzo odgovorilo na požarnu opasnost.

Preporučujemo redovito godišnje održavanje za osiguranje optimalnog rada i pouzdanosti sistema, ali to može varirati ovisno o vrsti i složenosti sistema.

Kada se aktivira alarm, naš nadzorni centar odmah biva obaviješten, a naša interventna ekipa brzo reaguje. U slučaju stvarnog požara, kontaktiramo hitne službe i poduzimamo sve potrebne korake za minimiziranje štete.

Nudimo razne sisteme za gašenje, uključujući vodene sprinklere, plinske sisteme i sisteme na bazi pjene, prilagođene vrsti i riziku prostora.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba