info@swordsecurity.ba

Početna | Tehnička zaštita

Potrebne su Vam usluge Tehničke Zaštite?

Potreban Vam je Alarmni Sistem Videonadzor GPS Panic Taster Protivpožarni Sistem?

Tehnička zaštita agencije Sword Security nije samo usluga; to je naš način da brinemo o vašoj sigurnosti kao da je naša vlastita. ODABERI JEDNU OD NAŠIH USLUGA!

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva

Sigurnost

Tehnička zaštita koja garantuje sigurnost!

Iskustvo

Veliko iskustvo sa preko 26 godina rada!

Isplativost

Najpristupačniji smo među konkurencijom, i opravdavamo kvalitet za uložen novac!

Fleksibilnost

Spremni smo se maksimalno prilagoditi našem klijentu!

TEHNIČKA ZAŠTITA

Tehnička zaštita na najvišem nivou je ono što Sword Security pruža, koristeći najnovije sigurnosne tehnologije i metode. Naša misija je da osiguramo da se svi naši klijenti osjećaju sigurno i zaštićeno, uz pouzdanost i profesionalnost našeg tima koji je posvećen vašoj sigurnosti.

Sword Security već 26 godina uspješno pruža usluge tehničke zaštite i ugrađuje najnovije sisteme za različite svrhe. Vaša želja je naša profesija!

SWORD VAŠ NAJBOLJI PRIJATELJ!

Ukoliko niste sigurni koji vid zaštite bi najbolje odgovarao Vama ili Vašoj kompaniji, slobodno nam se javite. Konsultacije i savjete NE NAPLAĆUJEMO!

Tehnička zaštita uključuje korištenje elektroničkih i tehnoloških sistema, kao što su alarmni sistemi, videonadzor, kontrola pristupa, detekcija požara i sigurnosni nadzorni centri, kako bi se osigurala zaštita imovine, ljudi i informacija.

Koristimo razne napredne tehnologije, uključujući visokokvalitetne kamere za videonadzor, sofisticirane sisteme za kontrolu pristupa, alarmne sisteme visoke osjetljivosti i integrirane protivpožarne sisteme.

Redovito provodimo održavanje i testiranje svih tehničkih sigurnosnih sistema kako bismo osigurali njihovu neprekidnu funkcionalnost i pouzdanost.

Alarmi i nadzorni sistemi upravljaju se putem centraliziranog sigurnosnog nadzornog centra, koji pruža nadgledanje 24/7.

Da, naše tehničke sigurnosne sisteme možemo prilagoditi prema specifičnim potrebama i zahtjevima vaše organizacije, osiguravajući maksimalnu efikasnost i zaštitu.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba