info@swordsecurity.ba

Od sada sa telefona pristupite snimcima u realnom vremenu iz vašeg doma ili poslovnog prostora!

Videonadzor koji nudi Sword Security predstavlja povoljno i efikasno rješenje za sigurnost svih vrsta objekata. Dodatno, omogućavamo fleksibilne opcije plaćanja, uključujući plaćanje na rate, čineći videonadzor pristupačnim za svaki budžet.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Tehnička zaštita | Videonadzor

VIDEONADZOR

Videonadzor Sword Security, integrisan s našim nadzornim operativnim centrom, otvara nove mogućnosti za efikasnije upravljanje sigurnošću vašeg prostora. Naši operateri su opremljeni za izvođenje virtualnih ophodnji, detekciju uljeza, upravljanje pristupom objektu i implementaciju mnogih naprednih funkcija videonadzora.

NADZORNE KAMERE

Videonadzor i njegova ugradnja više nije luksuz! Obezbjedite svoju imovinu po prihvatljivoj cijeni i ne razmišljajte svaki put kada odete iz kuće ili poslovnog objekta. Mi se brinemo za to!

01

VIRTUALNA PROVJERA

Oslobađa Vas troška angažmana zaštitara na Vašem objektu.

02

DETEKCIJA SUMNJIVIH RADNJI

Zaposleni u operativnom centru vrše konstantni nadzor objekta s ciljem detekcije potencijalnih prijetnji.

03

MJERENJE ZADRŽAVANJA I PROTOČNOST U OBJEKTU

Na Vašu želju možemo izmjeriti ova dva parametra radi Vaših detaljnijih izvještaja i poslovnih odluka.

04

DETEKCIJA PREDMETA

Možemo vršiti detekciju predmeta ukoliko Vi ili Vaš klijent izgubite nešto.

05

POVEĆANJE UČINKOVITOSTI UPOSLENIKA

Ugradnjom videonadzora Vaši uposlenici imaju ozbiljniji pristup obavljanju dnevnih zadataka.

06

INTEGRACIJA SA OSTALIM SIGURNOSNIM SISTEMIMA

Videonadzor se može integrisati sa drugim sistemima zaštite, kao što su alarmi u vidu zaključavanja vrata od strane našeg operativnog centra i sl.

Sword Security osigurava i vrši ugradnu videonadzornih kamera na objektima pravnih i fizičkih lica već 26 godina, bilo to da su domovi, hoteli, javne ustanove, poslovni centri, banke i dr.

KORISTIMO NAJSAVREMENIJU OPREMU!

Uz video analitiku, naši sistemi ne samo da identificiraju potencijalne sigurnosne rizike, već i pružaju uvid u ponašanje potrošača i tržišne trendove, čime doprinose boljem razumijevanju i interakciji s vašim klijentima.

Sword usluga videonadzora uključuje instalaciju i održavanje naprednih videonadzornih kamera, integraciju s nadzornim operativnim centrima za kontinuirani nadzor, te pružanje različitih funkcija poput virtualnih ophodnji, detekcije uljeza, i upravljanja pristupom.

Naš videonadzor je pogodan za širok spektar objekata, uključujući privatne domove, poslovne prostore, trgovačke centre, obrazovne ustanove i mnoge druge regulisano zakonom.

Klijenti mogu pristupiti snimkama videonadzora putem interneta, bilo preko računara ili mobilnih uređaja, omogućavajući vam da u svakom trenutku pratite što se događa u vašem objektu.

Naši sistemi koriste najnoviju tehnologiju uključujući HD kamere, video analitiku za poboljšanje sigurnosti i efikasnosti nadzora.

Naš stručni tim provodi detaljnu procjenu vašeg objekta kako bi identificirali ključne tačke za postavljanje kamera, a zatim obavljaju brzu i profesionalnu instalaciju sustava.

Nudimo različite opcije plaćanja, uključujući mogućnost plaćanja na rate, kako bismo našu uslugu učinili pristupačnom i fleksibilnom za sve naše klijente.

Garantujemo sigurnost rukovanja o povjerljivim informacijama.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba