info@swordsecurity.ba

Možda Vam čak i ne treba stalni zaštitar na objektu! Za Vas je mobilna intervencija!

Mobilna intervencija pruža fleksibilno rješenje sigurnosti, idealno za one koji trebaju periodične obilaske i provjere stanja. Bilo da je u pitanju vaš dom ili poslovni prostor, naše mobilne ekipe su spremne brzo reagovati u svakoj situaciji, osiguravajući mir i zaštitu u svakom trenutku.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Fizička zaštita | Mobilna intervencija

MOBILNA INTERVENCIJA

Mobilna intervencija Sword Security ekipe prilagođena je obilascima vaših objekata u skladu s vašim specifičnim potrebama, neovisno o tome je li dan ili noć. Ovaj pristup efikasno sprječava potencijalne provale te omogućava pravovremeno uočavanje nepravilnosti, kao što su curenje vode ili oštećenja.

mobilna-intervencija
Zaštita svakog objekta

Vršimo obezbjeđenje svih vrsta objekata - pravna ili fizička lica.

Brza reakcija na alarm

U slučaju aktiviranja alarma Sword ekipa je u zakonskom roku na adresi.

Mobilne ekipe na terenu

U slučaju potrebe za brzom reakcijom naša ekipa je u zakonskom roku na adresi.

Besplatne konsultacije

Za konsultacije ne naplaćujemo ništa!

Minimiziranje rizika

Preventivno utičemo na minimiziranje rizika.

Djelovanje po zakonskim propisima

Svakom uposlenom zakon je na prvom mjestu!

SWORD VAŠ NAJBOLJI PRIJATELJ!

U slučaju aktivacije alarma ili primljenog poziva o potencijalnoj opasnosti, naši nadzorno operativni centri su dostupni NON-STOP. Dežurne interventne ekipe su brzo na terenu, spremne za intervenciju 24 sata dnevno.

Mobilna intervencija već 26 godina uspješno obezbjeđuje objekte pravnih i fizičkih lica, bilo to da su domovi ili hoteli, javne ustanove, poslovni centri, banke i dr.

Naša usluga mobilne intervencije obilaske na Vaš zahtjev, brzo reagovanje na alarmne signale i pružanje hitne pomoći u slučajevima sigurnosnih incidenata. 

Naše mobilne ekipe obilaze vaše objekte prema unaprijed dogovorenom rasporedu, danju ili noću. Provjeravaju sigurnost objekta, uključujući prozore, vrata i druge potencijalne tačke ulaska, te uočavaju i prijavljuju bilo kakve nepravilnosti.

Da, prilagođavamo raspored obilazaka prema vašim specifičnim potrebama i zahtjevima, bilo da je potrebno češće patroliranje ili obilasci u određeno doba dana ili noći.

Naše interventne ekipe su spremne 24 sata dnevno za brzu reakciju na bilo kakve alarmne signale. Nakon aktiviranja alarma, odmah se upućuju na lokaciju kako bi procijenili situaciju i poduzeli potrebne mjere.

Ako naša ekipa uoči bilo kakve nepravilnosti ili probleme tokom obilaska, odmah poduzimaju korake u zakonskim okvirima za osiguranje objekta i obavještavaju vas o detektovanom problemu.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba