info@swordsecurity.ba

Sword Security napredna usluga XRay skeniranja namijenjena je na mjestima gdje je potrebna sigurnosna provjera prtljaga i pruža visoku razinu sigurnosti i učinkovitosti pri provjeri prtljage i osobnih predmeta putnika.

XRay skeniranje podrazumjeva najnoviju tehnologiju i opremu, naši obučeni stručni tim omogućava brzu i preciznu detekciju zabranjenih predmeta, potencijalnih prijetnji i ilegalnih supstanci.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva

X-RAY SKENIRANJE

XRay skeniranje je temeljna komponenta sigurnosnih rješenja koja omogućava pouzdanu detekciju i sprječavanje potencijalnih prijetnji i ilegalnih predmeta, osiguravajući mir i sigurnost u različitim okruženjima.

XRAY SKENIRANJE

xray-skeniranje

POVEČANA SIGURNOST I BRZA PROVJERA

S našom tehnologijom detekcije možemo identifikovati čak i najmanje prijetnje, osiguravajući tako visoku razinu sigurnosti. Naši uređaji omogućavaju brzu i učinkovitu provjeru predmeta, čime se smanjuju čekanja i olakšava proces provjere.

PRECIZNOST, POUZDANOST I SISTEM PRAČENJA

S našom naprednom tehnologijom, smanjujemo rizik od lažnih alarma i omogućavamo preciznu identifikaciju predmeta bez potrebe za detaljnom ručnom provjerom. Sistem omogućava praćenje rezultata skeniranja i arhiviranje podataka radi buduće analize i praćenja.

xray-skeniranje

Usluga uključuje profesionalnu instalaciju i podešavanje uređaja, kao i kontinuiranu tehničku podršku i održavanje od strane našeg stručnog tima.

XRay skeniranje omogućava detaljan pregled prtljage i objekata kako bi se otkrili potencijalno opasni ili ilegalni predmeti. To značajno doprinosi sigurnosti i sprečava nepoželjne situacije.

XRay skeniranje se može primijeniti na različitim mjestima, uključujući zračne luke, pruge, luke, sportske dvorane, poslovne zgrade, trgovine i mnoge druge objekte gdje je potrebna dodatna sigurnost.

XRay skeniranje može biti brzo i učinkovito, omogućavajući brz prolaz kroz kontrolne točke. Moderni sistemi XRay skeniranja pružaju visoku preciznost uz minimalno vrijeme čekanja.

Da, XRay skeniranje je sigurno za ljude koji prolaze kroz proces. Doze zračenja su minimalne i unutar sigurnih granica.

XRay skeniranje je primjereno za većinu objekata, ali postoje određeni materijali i stvari koje mogu biti izuzetno otežane za detekciju. Naši stručnjaci mogu pružiti savjete o najboljem pristupu za vaše potrebe.

Potrebno je minimalno osoblje za upravljanje XRay skenerima, a naš stručni tim će vam pružiti obuku i podršku za njihovo korištenje.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba