info@swordsecurity.ba

Osiguravamo velike događaje pa ne samo da podižemo nivo sigurnosti, već i pružamo osjećaj mira i povjerenja među posjetiocima.

Obezbjeđenje javnih okupljanja, uključujući sportske i kulturne manifestacije, koncerte, svečane događaje i druga velika okupljanja, je specijalnost Sword agencije.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Fizička zaštita | Obezbjeđenje javnih okupljanja

OBEZBJEĐENJE JAVNIH OKUPLJANJA

Obezbjeđenje javnih okupljanja od strane Sword Security agencije obuhvata profesionalnu zaštitu i upravljanje sigurnošću na događajima. Naš pristup je usmjeren na osiguranje mira i sigurnosti za sve prisutne, uz detaljno planiranje, koordinaciju s hitnim službama i efikasnu komunikaciju.

obezbjeđenje-javnih-okupljanja
Obezbjeđenje svih okupljanja

Kakav god da je skup u pitanju, Sword tim je na raspolaganju.

Veliki broj posjetilaca

Dajemo sigurnost i mir i na događajima sa mnogo posjetitelja.

Besplatne konsultacije

Za konsultacije ne naplaćujemo ništa!

Minimiziranje rizika

Preventivno utičemo na minimiziranje rizika.

OSIGURAVANJE VELIKIH DOGAĐAJA!

Veliki događaji su nam specijalnost, a naš tim je spreman na sve izazove. Pitajte naše kolege koji se nalaze na stadionu.

Specijalizirani smo za upravljanje sigurnosnim aspektima manifestacija velikog obima. Bilo da se radi o koncertu, sportskom događaju ili bilo kojem drugom tipu javnog okupljanja, naš tim je spreman da pruži maksimalnu zaštitu i osigura sigurno i ugodno okruženje za sve prisutne.

Naša usluga uključuje sveobuhvatno obezbjeđenje javnih događaja kao što su sportske manifestacije, kulturni događaji, svečanosti i druga okupljanja. Usluga uključuje prisustvo uniformisanih lica kao i montažu zaštitnih ograda.

Imamo bogato iskustvo u obezbjeđenju javnih skupova na teritoriji Bosne i Hercegovine, sa posebnim fokusom na sportske i kulturne manifestacije, te svečane događaje.

Za velike događaje provodimo detaljnu procjenu rizika, planiranje sigurnosnih mjera i raspoređivanje osoblja na ključnim lokacijama. Planiranje provodimo u skladu sa zakonskim procedurama.

Primjenjujemo različite mjere sigurnosti, uključujući nadzor, kontrolu pristupa, praćenje događaja u realnom vremenu i brzo reagovanje na bilo kakve incidente ili nepredviđene situacije.

Da, redovno sarađujemo s lokalnim policijskim upravama kao i drugim policijskim agencijama.

Broj osiguranika se određuje na osnovu zakonskih propisa, ovisno od veličine događaja, očekivanog broja posjetilaca, prirode događaja i specifičnih sigurnosnih zahtjeva.

Garantujemo sigurnost rukovanja o povjerljivim informacijama.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba