info@swordsecurity.ba

Sword Security nudi uslugu instalacije i održavanja metal detektorskih vrata, koja su element za osiguranje visoke razine sigurnosti na ulazima objekata kao što su zračne luke, vlakovi, vladine zgrade, škole, ambasade, koncertne dvorane i sportski stadioni.

Metal detektorska vrata osiguravaju visoku razinu sigurnosti detektirajući efikasno i precizno sve vrste metalnih predmeta, čime smanjuju rizik od sigurnosnih prijetnji u osjetljivim prostorima.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Tehnička zaštita | Kontrola pristupa | Metal detektorska vrata

METAL DETEKTORSKA VRATA

Metal detektorska vrata karakterizira visoka osjetljivost, što omogućava precizno otkrivanje širokog spektra metalnih predmeta, uključujući oružje, noževe i druge potencijalno opasne predmete. Istovremeno, tehnologija je optimizirana kako bi se smanjili lažni alarmi, osiguravajući brz i učinkovit protok ljudi kroz kontrolne točke. 

METAL DETEKTORSKA VRATA

metal-detektorska-vrata

PRILAGODLJIVOST I INTEGRACIJA

Metal detektorska vrata mogu se prilagoditi prema specifičnim potrebama i zahtjevima lokacije, uključujući osjetljivost detekcije i veličinu prolaza. Također, mogu se integrisati s drugim sigurnosnim sistemima, kao što su sistemi nadzorne kamere i skeneri za provjeru torbi, stvarajući sveobuhvatni sigurnosni sustav.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Metal detektorska vrata su opremljena jednostavnim interfejsom za upravljanje, što omogućava sigurnosnom osoblju da lako upravlja operacijama i brzo reaguje na alarme. Također, nude minimalan otpor pri prolasku, omogućujući brzu i neometanu evakuaciju u slučaju hitnosti.

metal-detektorska-vrata

Usluga uključuje profesionalnu instalaciju i podešavanje uređaja, kao i kontinuiranu tehničku podršku i održavanje od strane našeg stručnog tima.

Metal detektorska vrata su sigurnosni uređaji koji koriste elektromagnetska polja za otkrivanje metalnih predmeta na osobama koje prolaze kroz njih. Koriste se za sprječavanje unošenja oružja i drugih metalnih predmeta u osjetljive prostore.

Često se koriste na lokacijama kao što su zračne luke, ambasade, vlakovi, javne zgrade, škole, koncertne dvorane i sportski stadioni, gdje je potrebna visoka razina sigurnosti, ili tamo gdje klijent zahtjeva.

Naša metal detektorska vrata su vrlo osjetljiva i mogu detektovati različite vrste metalnih predmeta, uključujući male predmete poput ključeva i kovanica, kao i veće predmete poput oružja.

Naša vrata su dizajnirana da budu sigurna za osobe s medicinskim uređajima poput pejsmejkera, ali preporučujemo da se takve osobe unaprijed identificiraju sigurnosnom osoblju.

Metal detektorska vrata su vrlo efikasna u otkrivanju i sprječavanju unošenja metalnih predmeta, što ih čini ključnim alatom u prevenciji sigurnosnih prijetnji.

Kada se detektira metalni predmet, vrata emitiraju zvučni ili vizualni signal, a sigurnosno osoblje tada provodi dodatnu provjeru.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba