info@swordsecurity.ba

Želiš pratiti lokaciju svog automobila u svakom momentu ili drugu pokretnu imovinu? Imamo rješenje za Vas!

GPS tehnologija omogućava korisnicima real-time praćenje i detaljne izvještaje o lokaciji, putanjama kretanja i statusu praćenih objekata, pružajući esencijalne podatke za sigurnost, efikasnost i optimizaciju operacija.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva

GPS

GPS tehnologija najnovije generacije koju koristimo omogućava precizno lociranje u stvarnom vremenu, ključno za efikasno upravljanje flotom vozila, osiguranje visokovrijednih tereta ili praćenje osoba u rizičnim okolnostima. Ovaj sistem pruža korisnicima pristup detaljnim podacima o kretanju, brzini i vremenskim šemama, doprinoseći povećanju sigurnosti i smanjenju rizika.

UGRADNJA GPS

GPS koristi satelit, a to znači da omogućava praćenje i nadzor na gotovo bilo kojoj lokaciji.

01

POBOLJŠANI NADZOR I SIGURNOST

Omogućuje stalno praćenje i brzi odgovor na sigurnosne prijetnje, što povećava ukupnu sigurnost objekta ili vozila.

02

VIŠESTRUKA PRIMJENA

GPS usluga je izuzetno prilagodljiva i pogodna za širok spektar aplikacija, uključujući korporativne potrebe, logistiku i transport.

03

NADGLEDANJE I PODRŠKA

Uz GPS praćenje, pružamo i nadgledanje kroz naš sigurnosni nadzorni centar, osiguravajući da svaka situacija bude brzo i efikasno adresirana.

04

IZVJEŠTAJI

Korisnici mogu pristupiti detaljnim izvještajima i analitici, što im omogućava da donose isravne odluke, optimiziraju rute i smanje troškove.

05

PRENOS PODATAKA U REALNOM VREMENU

Brzi prijenos podataka omogućava trenutno obavještavanje i reakciju na sigurnosne obavijesti.

GPS praćenje predstavlja savršeno rješenje za one koji traže pouzdanu, naprednu i prilagodljivu tehnologiju praćenja, osiguravajući mir i sigurnost gdje god se nalazili.

KORISTIMO NAJSAVREMENIJU OPREMU!

Sword Security implementira najsavremeniju GPS tehnologiju, koristeći visokokvalitetne uređaje koji omogućavaju kontinuirano i precizno praćenje lokacija. 

GPS praćenje je tehnologija koja koristi Globalni pozicioni sistem (GPS) za precizno određivanje i praćenje lokacije vozila, ljudi ili predmeta u stvarnom vremenu.

Glavne prednosti uključuju poboljšano upravljanje i optimizaciju flote vozila, veću sigurnost i zaštitu za visokovrijedne terete, te mogućnost praćenja osoba u rizičnim situacijama radi njihove sigurnosti.

Informacije s GPS uređaja mogu se pristupiti putem specijaliziranog softvera ili aplikacije, koja omogućava korisnicima da u realnom vremenu prate lokaciju, brzinu i druge relevantne podatke.

Da, naša GPS tehnologija može se instalirati u gotovo sve vrste vozila, od osobnih automobila do teških kamiona i specijaliziranih transportnih vozila.

Sword Security koristi napredne sigurnosne mjere za zaštitu podataka i privatnosti, uključujući enkripciju i sigurnosne protokole, kako bi osigurao da su podaci koji se prikupljaju putem GPS-a sigurni i zaštićeni.

Naš sistem je dizajniran da bude korisniku prijateljski i lako razumljiv. Pružamo sve potrebne upute i podršku za korištenje sistema, ali ne zahtijeva složenu obuku.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba