info@swordsecurity.ba

Zaštitari Sword agencije ostavljaju veoma značajan vizuelni dojam, da nijednom provalniku neće pasti na pamet da nešto pokuša!

Zaštitari, bilo kao pojedinci ili timovi, bit će Vam dodijeljeni shodno Vašim specifičnim potrebama, kako bi osigurali najbolji odgovor na svaki zadatak.

0 +
klijenata
0 +
godina iskustva
Početna | Fizička zaštita | Zaštitar

ZAŠTITARI

Sword zaštitari pružaju usluge sigurnosti fizičke zaštite koje obuhvataju prisustvo na objektu radi zaštite ljudi i imovine od različitih prijetnji, uključjujući uništenje, oštećenje, krađu i druge štete.

zaštitari
Zaštita svakog objekta

Vršimo obezbjeđenje svih vrsta objekata - pravna ili fizička lica.

Zaštita NON STOP 0/24

Po potrebi klijenta pružamo 0/24 zaštitu.

Žensko osoblje

Na zahtjev klijenta možemo obezbjediti žensko osoblje.

Besplatne konsultacije

Za konsultacije ne naplaćujemo ništa!

Minimiziranje rizika

Preventivno utičemo na minimiziranje rizika.

Djelovanje po zakonskim propisima

Svakom uposlenom zakon je na prvom mjestu!

SWORD VAŠ NAJBOLJI PRIJATELJ!

Ukoliko niste sigurni koji vid zaštite bi najbolje odgovarao Vama ili Vašoj kompaniji, slobodno nam se javite. Konsultacije i savjete NE NAPLAĆUJEMO!

Sword zaštitari već 26 godina uspješno obezbjeđuju objekte pravnih i fizičkih lica, bilo to da su domovi ili hoteli, javne ustanove, poslovni centri, banke i dr.

Cijene usluga variraju ovisno o vrsti i obimu usluge. Nudimo konkurentne cijene i prilagođavamo ponudu vašem budžetu, garantirajući najbolju vrijednost za uloženi novac.

Naši zaštitari su pažljivo odabrani i prošli su temeljitu obuku. Redovito se usavršavaju kako bi bili u korak s najnovijim sigurnosnim standardima i praksama.

Da, sve naše usluge su visoko prilagodljive. Radimo s klijentima kako bismo razumjeli njihove specifične potrebe i razvili prilagođena sigurnosna rješenja.

Djelujemo na prostoru BiH kao i regije.

Zahtjev za naše usluge možete poslati putem naše web stranice, e-maila ili nas možete izravno kontaktirati telefonom. Naš tim će vam rado pomoći s bilo kakvim upitima. 

Sword strogo prati sve relevantne zakone i propise. Kontinuirano radimo na osiguravanju da sve naše operacije budu u potpunosti usklađene sa zakonskim okvirom. Posjedujemo sve standarde o kvaliteti kao i sve ostale ISO standarde.

Garantujemo sigurnost rukovanja o povjerljivim informacijama.

KONTAKT

LOKACIJA

Alipašina 83, Sarajevo 71000

BROJ TELEFONA

1305

EMAIL

info@swordsecurity.ba